Ecebey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 286 5664669
WEB https://ecebeymtal.meb.k12.tr
Adres : GAZİ SÜLEYMAN PAŞA MAH. CELAL NURİ İLERİ CAD. DERSLİK BLOK NO 1/3 GELİBOLU / ÇANAKKALE
VİZYON : Sağlıkta öncü, hizmette bir adım önde bireyler yetiştirmek...
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarıyla donanmış, tarihten gelen gücüne güvenen, bireysel yeteneklerini dikkate alarak problemlerin çözümünde bilimsel yöntemleri kullanma gerekliliğini kavramış, çevresiyle iyi ve olumlu ilişkiler kurabilen, çağın gerektirdiği teknik donanıma sahip, işbirliği ve ekip çalışmasının önemini kavramış, meslek etiğine uygun, insani duyguları güçlü, empati yapabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen; ırk, dil, din ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkese eşit hizmet sunabilen meslek mensuplarını yetiştirmek görevimizdir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:20 16:20
Isınma : KALORİFER
Pansiyon : YOK
Servis : YOK
Ulaşım : YÜRÜME MESAFESİNDE
Yerleşim Yeri : İLÇE MERKEZ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 50 KM
Kontenjan Bilgileri : 9. SINIF 68 KİŞİ
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL TAKIMI FUTSAL TAKIMI MASA TENİSİ TAKIMI DART TAKIMI
Bilimsel Etkinlikler : ETWİNİNG PROJELERİ ERASMUS+ PROJELERİ TUBİTAK PROJELERİ SPOR PROJELERİ
Proje Çalışmaları :